Roker Đorđe David održao je konferenciju za novinare nakon saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, gde je usmrtio ženu nakon sudara na auto-putu. Na konferenciji, Đorđe David se pojavio u crnini, vidno potresen i slomljen, i izrazio saučešće suprugu žene koja je poginula u nesreći.

“Prvo želim da izrazim saučešće gospodinu Afrinu, koji je izgubio suprugu u ovoj strašnoj priči. Njegova najveća tuga je ćerka koja je sedela za volanom. Ona je nedavno položila vozački ispit i sada doživljava ovu strašnu tragediju. Ne bih voleo da sam na njegovom mestu, jer i ja imam ćerku i saosećam s njim. Još kada sam bio mladić i vozio motor, govorili su mi da sam stavio metak sebi u čelo. Jako mi je teško, nemam snage, slike mi se neprestano vraćaju. Da budem jasan, ono što je nekad bilo smatrano sramotom sada je postalo najbolja marketinška priča. Psihičko stanje u kojem se trenutno nalazim je takvo da mislim da sam najjači u svojoj generaciji, ali me ovo slomilo kao šibicu. Borit ću se s ovom traumom, ali trudiću se da je savladam”, izjavio je Đorđe David pred predstavnicima medija.

Dodao je: “U ljudskom mozgu, slike se vraćaju tokom sna, a ovo što mi se desilo vraćaće mi se kako u snu, tako i u javi. Bio sam tamo deset dana, imao sam obaveza dok su se glavne stvari završavale. Moram pomenuti dve osobe koje su mi bile neprestano na raspolaganju 24 sata, kao i gospodina Zokija Rila, koji me je ugostio u svom hotelu. Da nije bilo njih, ne znam kako bih sam sa sobom izdržao suočavajući se sa svim tim slikama koje me progone. Takođe, želim se zahvaliti gospođi Teuti, predsednici javnog tužilaštva, koja je imala poverenje u mene. Do daljnjeg, morat ću se jednom mesečno javljati u tužilaštvu u Kumanovu. Reč ‘koncert’ u ovom trenutku zvuči nelogično, ali ja moram da radim svoj posao, kao što ga radite i vi. Život ne čeka, a obaveze me čekaju. Moram nastaviti kao da se ništa nije dogodilo, dok me demoni progone u celoj ovoj priči.”

VIŠE MOŽETE ČITATI OVDJE !