Bacila je mikrofon i okrenula se IsIamu – nećete je prepoznati nikad, svi njene pjesme znate, a hidžab sad nosi i kaje se radi onog što je bila nekad - supercarobnisvijet.com

Bacila je mikrofon i okrenula se IsIamu – nećete je prepoznati nikad, svi njene pjesme znate, a hidžab sad nosi i kaje se radi onog što je bila nekad

Imamo mnogo ljudi koji odluče da promjene vjeru, a to često znaju uraditi i neke poznate ličnosti, a poznato je da su to uradili Muhammad Ali i Mike Tyson, dok su poslije toga bili totalno drugačije osobe.

Danas ćemo pričati o slučaju iz Bosne i Hercegovine gdje se pjevačica Hajrija Gegaj u potpunosti okrenula islamu, a ona je jednostavno nestala sa scene 2006. godine u vrijeme kada je upoznala svog sadašnjeg supruga.

Njen suprug je Alija Dženanović koji je poznati američki biznismen i koji se potpuno okrenuo u vjeri, a sve to je i uradila pjevačica Hajrija Gegaj. Također je spomenula jednom prilikom da se kaje radi života kakvog je vodila ranije.

Ona u današnje vrijeme nosi hidžab, dok je ona svoju kćerku od 13 godina također usmjerila u vjeru. Kako su to prenijeli mediji, ona je doživjela apsolutni mir i jedno novo iskustvo kada je promijenila vjeru, a sada nam recite i šta vi mislite o ovome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *