Kinezi u 0vo vjeruju: Evo šta pozicija mladeža na vašem tijelu govori o vašoj sudbini – Ako je mladež na nosu ili prstima evo šta vam se piše (Foto)

0
188

U indijskoj i kineskoj astr0logiji se mladeži tumače kao predstavnici sudbine, a tako ćemo pričat danas o tome.

Mladež koji se nalazi sa obje strane usana je pokazatelj uravnoteženog i uspješnog života, te često žene sa tim mladežima budu veoma lijepe.

Mladež na sredini čela je pokazatelj kreativne i vrijedne osobe, a oni su inače sjajni lideri, te mogu biti uspješni preduzetnici.

Mladež na kraju jedne obrve ukazuje da je to jaka osoba ali i tvrdoglava koja zna zauzeti autoritet. Mladeži koji se nalaze ispod obrve sugerišu nesladnost u porodici, te čitav stres koji dolazi iz toga.

Mladež na sredini nosa nije dobar znak i te osobe budu sklone trošenju previše novca i flertuju, te im je najveći izazov oduprijeti se iskušenju. Mladež koji se nalazi na desnom kapku donosi čovjeku veliko bogatstvo. Mladež koji se nalazi na lijevom kapku predstavlja da ta osoba nema baš velikih dešavanja u životu i da zarađuje prosječnu platu, te je sklona ljubomori, a ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.

LEAVE A REPLY