Učiteljica Eldina Jaganjac, rodom iz Bosne i Hercegovine, živi i radi u Danskoj, ističući ponosno svoj prirodan izgled, uprkos uvredama koje svakodnevno dobija zbog odluke da ne čupa dlake godinama.

Na društvenim mrežama, Eldina je postala poznata po selfijima na kojima se jasno vide nepočupane obrve i nausnice. Iako je izložena brojnim komentarima koji je nazivaju “brkatom” ili je upoređuju sa “trećim okom”, ona odbija da izgleda onako kako se očekuje.

Eldina ističe da ne želi biti deo društva koje od žena zahteva da troše puno vremena i novca na svoj izgled. Odlučila je u martu 2020. da ne sređuje svoje dlačice, ističući da je ranije osećala ograničenja i pritisak kako bi se uklopila u društvene norme izgleda za žene.

Iako je suočena s neugodnostima i uvredama, Eldina ističe da ima snažno samopouzdanje i da radi ono što je prijatno za nju. Ona smatra da je važno postaviti pitanje zašto društvo smatra toliko bitnim da žene uklanjaju dlačice s tela te ističe potrebu za preispitivanjem tih normi. Eldina podstiče druge žene da budu autentične i da se fokusiraju na važnije stvari u životu.