Fudbaler Zlatan Ibrahimović ponovo je zablistao na ovogodišnjem Sanremu, izazivajući pažnju svojim nastupom na bini uz poznatu pjesmu “Luda za tobom” Lepe Brene.

Pjevačica Brena je izrazila svoje zadovoljstvo fudbalerovim gestom, dijeljeći snimak sa prestižnog festivala na svom Instagram profilu uz riječi: “Maestro”, uz sliku Zlatana sa Sanrema. Prošle godine, Ibrahimoć se pojavio na Sanremu uz pjesmu “Jutro” Nade Topčagić, koja je izjavila da je to bila njegova omiljena pjesma. Super je što je odabrao Breninu pjesmu ovaj put.
Nadam se da će sljedeći put odabrati neku drugu. Znate, on voli pjesme sa naših prostora, od naših izvođača, a moja pjesma mu je bila najdraža. On je to rekao, rastao je uz pjesmu “Jutro je”. Proslavio je 500-ti gol uz tu pjesmu, te sam mu bila čak i na rođendanu…

Ali voli i druge pjesme. Iznenadilo me što voli recimo pjesme od Ane Nikolić, Dare Bubamare, Halida Bešlića… Sve sluša. Imaraznolik muzički ukus. ne osjećam se izdano, bitno je da bude pjesma sa naših prostora. Nek dođe i neko drugi na red, a ne samo ja”, rekla je Nada kroz smijeh !