Tijana Maksimović, bivša učesnica rijalitija, poznata kao Tijana Ajfon, nedavno je otkrila neke nepoznate detalje iz svog djetinjstva.

Kada ju je voditelj zamolio da podijeli priču o svojim ranim godinama, Tijana je otvoreno priznala da je bila svjesna da je njen otac, Đorđe, prevario njenu majku Slavicu s ženom koja je bila na poziciji šefa u firmi gde je radio.

-U mom djetinjstvu, imala sam sreće jer smo kao porodica vodili prodavnicu, sve je bilo u redu. Nažalost, posle više od dvije decenije braka, otkrili smo da je moj otac Đorđe dugi niz godina varao moju majku Slavicu s ženom koja je bila šefica u firmi. Moj otac je bio privlačan čovjek i mnoge žene su bile zainteresovane za njega. Ta žena, šefica, trebalo bi da osjeća sramotu.

Kada sam bila mlađa, nisam razumjela šta se dešava između njih. Majka je sve znala, ali se pravila da ne zna, čak mi je dozvoljavala da idem s tom ženom na more, tretirala je kao tetu. Njih dvoje su dugo održavali paralelnu vezu. Nije ona bila jedina, bilo je i sa većinom djevojaka koje su radile u prodavnici. Danas nemam aktivan kontakt s ocem, povremeno se čujemo tokom praznika, ali to mu nikada neću oprostiti – podijelila je Tijana, ističući da krivi sebe za razvod roditelja.

Smatram da žena u braku ne bi trebalo da se posveti isključivo djeci, već i svom partneru. Majka je trebalo da bude odlučnija, iako je bila vaspitačica, vrlo ljubazna i nježna žena. Više je bila roditelj nego supruga. Ključna kapisla za sve to bilo je moje učešće u rijalitiju Parovi. Jedne večeri je otac video kako igram na stolu, pozvao je majku i rekao: “Odmah dovedi ovu djevojku kući.” Od tog trenutka, moja majka se nije vratila kući, i danas živi kod bake i deke. Dugo nisam znala da je to izgovorio, ali mi sada nije bitno. Ako ga sada pozovem, plakao bi – iskreno je podelila Tijana u emisiji “Pretres” kod voditelja i autora Stefana Usiljanina.