TMZ je objavio da je poznati pjevač Aaron Carter preminuo u dobi od 34 godine. Tragičan događaj dogodio se u subotu u njegovoj rezidenciji u Los Angelesu, gdje je njegovo beživotno tijelo pronađeno. Vlasti su odmah obaviještene o incidentu, koji se, prema preliminarnim detaljima, odnosi na utapanje u kadi. Trenutno se provodi istraga na mjestu događaja.

Aaron Carter, koji je započeo svoju glazbenu karijeru već sa 7 godina, stekao je veliku popularnost kroz niz uspješnih albuma koji su osvojili srca tinejdžera i prodani u milionima primjeraka.

Njegova karijera na malim ekranima započela je kao inicijativa za promicanje glazbe na televiziji. Televizijski debi lansirao ga je u središte pažnje, a uslijedile su različite uloge u popularnim serijama Nickelodeon. Nakon toga, istraživao je svoju strast prema hip-hop glazbi, uključujući manje poznate filmske uloge, te je čak krasio scenu na Broadwayu. Njegova pop zvijezda izbila je kasnih devedesetih s debitantskim albumom “Aaron’s Party”, dok je drugi album s istim nazivom dodatno utvrdio njegov uspjeh.

Unatoč glazbenim uspjesima, Aaron je bio otvoren o svojim izazovima vezanim uz ovisnost i mentalno zdravlje. Posljednjih godina bio je predmet medija zbog kontroverzi, sukoba s obitelji, uključujući brata Nicka Cartera iz benda Backstreet Boys, te financijskih problema i problema s zloupotrebom supstanci.