Rijaliti učesnica Dragana Mirković nedavno je, pod uticajem alkohola, odlučila podijeliti detalje iz svog emotivnog života. Nakon što ju je Marko Perović u “Parovima” javno ponizio, rekavši da se ugojila 30 kilograma, Dragana je osetila potrebu da privuče pažnju.

Igor, jedan od učesnika, nije ostao ravnodušan prema šarmu Dragane, pa je odlučio saznati više o njenom ljubavnom životu. Mirkovićeva je tvrdila da je imala svega nekoliko muškaraca u svom životu, a svi su bili romantični. Međutim, Igor nije bio sklon da joj poveruje.

Dragana je ušla u rijaliti s ciljem da postane pevačica, ali je bila savjetovana od strane svoje tadašnje cimerke, Lepa Lukić, da se odrekne te ideje jer nema dovoljno talenta.

Unatoč tome, Mirkovićeva je pokazala svoj zavodnički talenat, upuštajući se u flert s takmičarem Stefanom Klunom. Takođe, uspela je privući pažnju Srboljuba Marovića, koji je prevario svoju devojku zbog Dragane. Njihova veza bila je ispunjena svađama i strastvenim trenucima, ali je završila kada je Srbin napustio rijaliti.

Gaga se takođe upustila u kontroverznu lezbijsku priču sa cimerkom Milanom Kosirović u bazenu. Priznala je da je u zakonitom braku, ali to nije shvatila ozbiljno. Osim toga, skandalizovala je pričom o prodaji svojih intimnih snimaka bogatim Arapima.

U rijalitiju je imala kratku avanturu “nemirnih prstiju” sa Mladenom Vuletićem i fizički sukob sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

VIŠE MOŽETE ČITATI OVDJE !