Sofija Ražnatović, 41-godišnja vanbračna ćerka Željka Ražnatovića Arkana, trenutno živi u Briselu. Prvi put je videla svog oca na ekranu 1991. godine kada je on postao poznat širom sveta. Sofija je izrazila tugu što ove godine nije mogla prisustvovati pomenu svog oca zbog pandemije virusa korona. Ipak, istakla je da će Arkan zauvek živeti u njenom srcu, te je poslala poruke podrške svojoj porodici u Beogradu.

U mejlu je napisala: “Non-stop mislim na mog oca Željka. Ove godine sam bila sprečena da prisustvujem pomenu zbog celokupne situacije sa virusom korona. Nije bilo pametno da dolazim zbog pandemije. Nadam se da je moja porodica dobro i da je sve u najboljem redu i da su pronašli mir nakon svih ovih godina tuge. Prošlo je 21 godina i vreme je da svi nastavimo sa svojim životima. Svima želim sreću i uspeh, a moj otac će zauvek živeti u našim srcima.”

Podsećamo da je Arkan Sofiju dobio sa socijalnom radnicom koja je brinula o njemu u belgijskom zatvoru. Sofija je prvi put posetila Srbiju pre tri godine kako bi posetila očev grob, tada davši jedini intervju o svom ocu.

VIŠE MOŽETE ČITATI OVDJE !