Bez obzira koliko volite muškarca s kojim ste, neke stvari su jednostavno neprihvatljive. Pametna žena nikada neće učiniti ove 4 stvari za svog partnera:

1. Pomoći financijski

Svaka žena koja je financirala muškarca gorko je požalila zbog toga. Podržite ga kada je teško, ali nikada nemojte pristati biti netko tko će ga podržati.

2. Kupovanje skupocjenih poklona

Nikad mu ne pokazujte ljubav skupim darovima. Ne pokušavajte ga impresionirati tako što ćete na njega potrošiti ogroman novac, pogotovo ne na početku. To će vaš odnos odvesti u pogrešnom smjeru. Novac nikada ne bi trebao biti mjerilo ljubavi.

3. Promijeniti izgled samo zato što on to želi

Gotovo je prirodno da žene mijenjaju svoj izgled u skladu s onim što njihov partner voli. Da se razumijemo, nema ništa loše u tome da prije sastanka provedete malo više vremena na pospremanje kose ili frizure.

Prilika je to da naglasite svoju prirodnu ljepotu i podignete svoje samopouzdanje. Ipak, trebali biste biti jednako samouvjereni kada se pred njim pojavite u majici i trapericama, kao i kada se pojavite u onoj haljini koju on voli. Budi ti, budi svoj.

Nikad ne mijenjaj izgled samo zbog muškarca, čak i ako ga voliš najviše na svijetu. Ako vas pritiska da se oblačite kako on želi, da nosite frizuru koja voli ili na bilo koji način koji mijenja vaše tijelo, nije vrijedan vašeg vremena.

4. Odustati od svojih snova

Samo zato što ste u vezi, ne znači da biste trebali odustati od svojih snova samo zato što se snovi vašeg partnera ne poklapaju s vašima. Baš suprotno! Pravi muškarac će vas podržati u svim vašim namjerama.

5. Izmišljati izgovore za njega

Kada pogriješi, ponekad sigurno ima dobar izgovor, ali nije na vama da ga izmišljate umjesto njega. Na taj način zavaravate sebe i, u biti, podupirete njegovo neprimjereno ponašanje u nekim situacijama. Kad treba, slobodno udarite šakom po stolu… Naravno, mislimo figurativno.