Za svoje nedavno gostovanje kod Ognjena Amidžića Maca Diskrecija se obukla u provokativno izdanje, te je za vrijeme gostovanja igrajući “jednu od Ognjenovih igrica” rekla da je spavala sa Acom Lukasom, ali i da je od novca kojeg je zaradila putem sajta za odrasle pokrenula svoj biznis u Srbiji.

Maca je registrovani fitnes instruktor, a u gostovanju je otkrila da ima i svoj stan i poslugu u Beogradu.

“Mjesečno mi je za život potrebno oko 2000 eura. Imam poslugu svoju, kupila sam u centru grada Beograda stan, automobil takođe. Zaradim mnogo novca preko svoje firme koja nudi klijentima online časove fitnesa”, kazala je starleta.

maca diskrecija

Podsjećanja radi, Maca potiče iz siromašne porodice odnosno odrasla je samo s majkom Enesom Nurkić. Oca nikada nije upoznala, on nije želio da se brine o njoj. U emisiji “Glamur” Enesa je rekla da je Senadin otac ponudi novac da abortira kada je saznao da je Enesa trudna.

Poznato je da Maca nikada nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u trenutku kada je Enesa zatrudnila, stoga je Enesa podijelila više detalja u vezi cijele te priče.

maca diskrecija

– Nisam ja nikad od nje krila ko je njen otac,. Ja nisam tražila da on prizna nju, on je bio u braku a ja nisam htjela ničiji brak rasturiti. Nisam tada imala nekog iskustva da bi se mogla zaštititi, rodila sam je u 20. godini, inače sam 1971. godište. Tada je on imao kćerku od 4 godine. Od njega sam dobila pare da se očistim, ali nisam to htjela uraditi. Nije samo on kriv, dio krivice i ja snosim što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi – objašnjava gospođa Nurkić.

maca diskrecija

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspjela da ga nađe, ali njena majka tvrdi da to nije istina jer je ona znala gdje joj biološki otac živi.

-Maca je pričala da ne zna ko je njen otac, ali zna ona sve! Kada je napunila dovoljno godina ja sam joj rekla da ga upozna. Otac joj je bio pjevač, bogat, i on je nju zanimao zbog onoga što posjeduje. Ali ipak nije otišla da ga upozna, iako je imala priliku- rekla je Enesa.

maca diskrecija

Maca je željela da postane poznata još od malih nogu, i gdje god joj se ukazala prilika ona je pjevala. Bila je na audiciji za muzički šou „Zvijezda možeš biti ti“, ali nije uspjela da prođe ni u drugi krug. Nadimak Maca je dobila jer  je “umiljata kao mačka”, a “Diskrecija” jer je jedne prilike izjavila da je diskrecija zagarantovana muškarcu koji bude s njom.

Kasnije je šokirala javnost kada je na Twitter okačila svoj “cjenovnik”, i javno objavila da se bavi najstarijim zanatom. Takođe je tom prilikom se pohvalila da ima zaštitu moćnih političara i da je ne mogu uhapsiti. O tom događaju je čak izvještavao britanski tabloid Mirror.