Darko Lazić opet mora na operaciju: Smanjio želudac i smršao 88 kg, a sada naišao na novi problem - supercarobnisvijet.com

Darko Lazić opet mora na operaciju: Smanjio želudac i smršao 88 kg, a sada naišao na novi problem

Naime, poznato je da je pjevač krajem siječnja 2020. operirao želudac, nakon čega je smršavio čak 88 kilograma, no kako se sada navodi, morat će na ponovnu operaciju.

– Želudac je vezan privremeno i klasično vezivanje i stavljanje balona nakon pola godine mora se vratiti u normalu. U suprotnom će nastupiti posljedice, pa se može oštetiti jetra. Jedan problem rješavate privremeno, a stvarate drugi. Koliko znam, Darku su savjetovali da izvadi balon, ali neće. Ne možete ga uhvatiti.

Veliki problem nastaje kada taj balon počne rasti u želučanu stijenku, pa se pacijent mora operirati, otvoriti i sve to izvaditi – ističe gastroenterolog, profesor dr. Vojislav Perišić.

– Pa Darko je u svom svijetu. Ne možete ga uhvatiti za glavu ili rep. I dalje voli s vremena na vrijeme popiti, a jede masnu, nezdravu hranu, čak i tamani slatkiše. Jedino što je, recimo, dobro u cijeloj priči je to što sve to puno manje troši nego prije, brzo se zasiti, a ne može ni piti kao prije operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa s djevojkom Barbarom i to ga veseli – rekao je pjevačev prijatelj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *