Naime, poznato je da je pjevač krajem siječnja 2020. operirao želudac, nakon čega je smršavio čak 88 kilograma, no kako se sada navodi, morat će na ponovnu operaciju.

– Želudac je vezan privremeno i klasično vezivanje i stavljanje balona nakon pola godine mora se vratiti u normalu. U suprotnom će nastupiti posljedice, pa se može oštetiti jetra. Jedan problem rješavate privremeno, a stvarate drugi. Koliko znam, Darku su savjetovali da izvadi balon, ali neće. Ne možete ga uhvatiti.

Veliki problem nastaje kada taj balon počne rasti u želučanu stijenku, pa se pacijent mora operirati, otvoriti i sve to izvaditi – ističe gastroenterolog, profesor dr. Vojislav Perišić.

– Pa Darko je u svom svijetu. Ne možete ga uhvatiti za glavu ili rep. I dalje voli s vremena na vrijeme popiti, a jede masnu, nezdravu hranu, čak i tamani slatkiše. Jedino što je, recimo, dobro u cijeloj priči je to što sve to puno manje troši nego prije, brzo se zasiti, a ne može ni piti kao prije operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa s djevojkom Barbarom i to ga veseli – rekao je pjevačev prijatelj.