Usred mnogih vijesti s Balkana , ističe se priča o poznatom pjevaču Relji Popoviću, koji je ostvario zapaženu karijeru, ali se sada našao u dubokoj tragediji, izazivajući široku zabrinutost za svoje zdravlje i dobrobit. Prije nego što je krenuo u solo karijeru, Popović je bio poznat kao član popularnog glazbenog sastava Elitni odredi.

Iako je manje poznato, 2008. godine ovaj talentirani pjevač je preživio pucnjavu dok je nastupao u jednoj dvorani. Nakon toga, medicinski timovi hrabro su se borili za njegov život, uspjevajući ga izvući iz opasnosti. Nakon dugotrajnog oporavka, hrabro je nastavio svoju glazbenu karijeru, iako ostaje nejasno što je bio motiv iza pucnjave.

Rođen 2. kolovota 1989. godine u Beogradu, Relja Popović je poznati srpski pjevač i glumac koji je stekao popularnost kao član grupe Elitni odredi. Tijekom djetinjstva, njegova ljubav prema glazbi dovela ga je do osnivanja grupe Elitni Squads 2005. godine zajedno s Vladom Matovićem. Kroz RiB i hip-hop žanrove, objavili su singlove poput “Ako ste za rakiju”, “Biće extra” i “Šale”. Njihov hit iz 2008. godine, “Moja jedina”, donio im je ogromnu popularnost u Srbiji i regiji. Nakon toga, slijedili su niz singlova poput “Ne moje da znaš”, “Klik klik”, “Vola bi da me vidiš” i “Ima mnogo žena i kafana”, te suradnje s poznatim reperima i pjevačima kao što su Anabela Atijas, Mia Borisavljević i Dada Polumenta.