Danas je poznati tekstopisac Marina Tucaković sahranjena na Novom groblju u Beogradu, a nakon sahrane Marinin sin Milan Laća Radulović je navodno zabranio Ceci Ražnatović, Saši Matiću i Milanu Kaliniću da prilaze grobu njegove majke.

-Vi nemojte grobu prilaziti, ostali mogu prići – navodno je rekao Milan Laća Radulović Ceci, Saši i Milanu zbog čega su mnogi prisutni na sahrani ostali u šoku.

-Svi smo to čuli, mi koji smo bili blizu. Stvar je u tome što oni uopšte i nisu bili blizu grobnog mjesta. Ceca se momentalno okrenula i otišla – tvrdi blizak izvor koji je prisustvovao sahrani.

neviđeni skandal

Pored pomenutih slavnih ličnosti, sahrani su prisustvovali i Jelena Karleuša, Oliver Mandić, Jelena i Žika iz “Zane”, Danijel Pavlović, Milan Kalinić, Saša Matić..

Inače, posljednja želja Marine Tucaković bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju a ne u Aleji zaslužnih građana.

neviđeni skandal

Inače, poznati tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini svog života.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvijezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

neviđeni skandal

neviđeni skandal

neviđeni skandal

neviđeni skandal

neviđeni skandal

neviđeni skandal