Sasvim nedavno, prije nešto više od mjesec dana, javnost je bila zaprepaštena kada je obavljena vijest o razvodu Dragane Mirković, poznate zvijezde narodne glazbe, i njenog supruga biznismena Tonija Bijelića, nakon što su proveli više od dvije decenije zajedno. Ova nagla promjena u njihovom odnosu izazvala je mnoge razgovore i spekulacije, naročito kada su se pojavile glasine o mogućem pomirenju, jer je Toni navodno iskazao želju da ponovo uspostavi vezu sa pjevačicom.

Dragana, iako izbjeegava raspravu o svom bračnom životu i razvodu, svojim posljednjim izjavama sugeriše da se prilagodila životu bez Tonija. Njen samouvjereni osmijeh i čvrst stav na javnim nastupima i u medijskim intervjuima sugeriraju da je uspješno savladala emotivne turbulencije kroz koje je prošla.

“Proša sam kroz teške trenutke, ali sada je sve drugačice. Kada stanem pred svoju publiku, osjetim ogromnu podršku i radost. Nema više tuge ili razočaranja, samo sreća i zahvalnost što mogu biti bolja verzija sebe”, izjavila je Dragana sa osmijehom na licu, dajući naslutiti da je prošlost iza nje i da je spremna za nove izazove.

Tonijev nedavni post na Instagramu odbacuje sve spekulacije o mogučem pomirenju i ističe da su takve tvrdnej lažne. Iako rijetko javno komentariše, njegova objava sugeriše da nesuglasice između bivših supružnika i dalje postoje.