Eni Najt (26) nedavno je otkrila da je imala intimne odnose sa oko 500 muškaraca i naglasila je da većina njih pravi jednu čestu grešku kada su u pitanju intimni odnosi.

Poznata kao “najseksipilnija žena Australije“, Eni tvrdi da mnogi muškarci ne razumIju važnost predigre i da su često nevJešti u zadovoljavanju žene prstima. Sa osam trenutnih partnera, Eni je primetila da je ova tema često prisutna tokom njenih iskustava.

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Eni iz Melburna je iznijela svoje viđenje situacije ističući da njeni partneri nisu bili usmjereni na istraživanje njenog “mjesta užitka”, već su se brzo fokusirali na različite tehnike.

Ona je primijetila da nakon neuspješne predigre, mnogi od njih odmah prelaze na “glavno jelo” i ponašaju se poput “čekića”. Eni je naglasila da nije sigurna ko ih je naučio tim vještinama, ali je uvjerena da to nisu bile žene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Eni je rekla da je trenutno u vezi s osam partnera i da se trudi da svakodnevno obrati pažnju na njihovo zadovoljstvo. Nekada im savjetuje da uspore ritam i istraže njena posebno osetljiva mjesta.

U Australiji, modeling predstavlja značajnu industriju koja okuplja talentovane modele, dizajnere, fotografe i agencije širom zemlje. Australijski modeli su često poznati po svojoj prirodnoj ljepoti, opuštenom stilu i sposobnosti da se prilagode različitim zahtjevima industrije.

Australijski modeli imaju priliku da se pojave na modnim pistama, u modnim magazinima, reklamama, kampanjama za brendove i još mnogo toga. Melbourne i Sydney su poznati kao glavni centri modelinga u Australiji, ali su i drugi gradovi poput Brisbanea, Adelejda i Pert značajni u ovoj industriji.

Australijski modeli često imaju širok spektar mogućnosti za rad, uključujući modnu industriju, komercijalne projekte, kampanje za kozmetiku i modne brendove, kao i pojavljivanje u reklamama i televizijskim emisijama. Takođe, mnogi australijski modeli imaju uspješne međunarodne karijere, što dodatno doprinosi ugledu i prepoznatljivosti australijskog modelinga širom svijeta.

Industrija modelinga u Australiji je dinamična i raznovrsna, sa različitim tipovima modela uključujući muške, ženske, plus size modele, modele sa specifičnim zahtjevima (poput sportskih modela ili modela za kozmetičke kampanje), kao i modele različitih etničkih i kulturnih pozadina, što čini australijski modeling izuzetno raznolikim i inkluzivnim.