Selim Zečević, poznat i kao Ahmetović zbog svoje muzičke karijere, suočava se s neizrecivom tugom nakon što je njegov sin osumnjičen za brutalno ubistvo Nusreta Destanovića.

U razgovoru s novinarima lokalnih medija, Selim je podijelio nekoliko detalja koji su potresli cijeli Sandžak nakon tragičnog događaja. Naglašava da je duboko razočaran postupcima svog sina, s kojim nije imao kontakt već tri godine.

Saznaje za zločin putem rođaka, E.H., koji mu je javio da je njegov sin doveo sumnjivi automobil kod njega. Bez oklijevanja, Selim se odmah uputio prema rođaku i pozvao policiju. Izrazio je šok i tugu zbog situacije, ali istakao je spremnost da surađuje s policijom kako bi zločin bio pravilno istražen.

Kada je riječ o detaljima, Selim izbjegava komentarisati, ali naglašava da ne odobrava postupke svog rođaka i da je njegov fokus bio na pomoći policiji.

Njegov sin je, kako tvrdi, još uvijek dijete, što ga dodatno pogađa zbog njegove umiješanosti u ovaj zločin. Bez obzira na teškoće koje proživljava, Selim se nada da će porodica ubijenog Nusreta pronaći utehu, dok će on kao otac nastaviti nositi se s teretom koji mu je pao na pleća.