Zet Željke i Milice Mitrović, zaručnik njihove starije nasljednice Kristine, Ukrajinac Ilija jedan je od najmlađih milijardera na svijetu.

Kako Kurir doznaje, ovaj poduzetnik, koji je prošle godine zaprosio Mitrovićevu mladu kćer, nasljednik je obiteljske tvrtke koja se bavi proizvodnjom urana, pa se često može čuti da je on zapravo nasljednik kralja urana. Oni koji poznaju mladi par kažu da je Ilijina obitelj jedna od najuspješnijih na svijetu što se tiče urana.

Inače, Kristinin budući suprug ima i vlastiti posao koji vodi u Londonu, gdje živi, ​​ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ima svoj privatni avion, osiguranje, vozače, kao i veliki broj skupih automobila, koje mijenja gotovo svaki dan. On i Kristina upoznali su se tijekom studija u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih učenika i govori nekoliko stranih jezika.

U Velikoj Britaniji Ilija posjeduje nekretninu u susjedstvu u kojoj žive pripadnici svjetskog jet set -a. Prijatelji para kažu da je njihova ljubav jako jaka i da se nisu rastali od trenutka kada su započeli vezu.

Ilija je vrlo oprezan sa svojom zaručnicom. Svako jutro kad se probudi dočeka je soba puna svježeg cvijeća. A fotografije koje Kristina objavljuje na svom Instagram profilu pokazuju luksuz i život na visokoj nozi, a svojim se pratiteljima često hvali dragocjenim darovima koje je dobila od budućeg supruga. Ovaj bogataš privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, obožava Srbiju kao i obitelj svoje buduće supruge.

Svjedoče tome i snimke koje objavljuje s proslava koje Mitrović često pravi, a koje on i Kristina ne propuštaju. Gdje god živjeli u svijetu, njih dvoje dolaze u Beograd kako bi dočekali važne datume. Prema našem izvoru, Ukrajinac obožava Željka i dobro je upućen u svaki njegov projekt. Ona ga podržava u njegovim nastojanjima, a on se savršeno slaže sa svojom budućom punicom Milicom.

Kristina i Ilija stigli su u nedjelju navečer u Beograd gdje će ostati nekoliko dana. Trenutno im je to odredište, a inače putuju po cijelom svijetu. Još se ne zna kada će se njih dvoje vjenčati, ali nema sumnje da će to biti svečano vjenčanje svjetske klase.

Osim Kristine i Andree, koje ima iz braka s Milicom, Željko Mitrović ima i sina Aleksandra i kćer Sandru koju je dobio u prvom braku s pjevačicom Sonjom Mitrović Hani. Od sina ima unuku Emu koju obožava.

Obitelj Mitrović ljetuje u Cannesu, Monaku i Londonu, a često im se na tim putovanjima pridružuju i Kristina i Ilija.