Kristina Radenković, voditeljka RTS-a, već nekoliko godina je u braku sa Nikolom Radojevićem. Nikola je advokat po profesiji, a par zajedno vodi porodični život. Kristina je isticala kako je srećna što ima partnera koji joj je po meri i koji se posvećeno bavi očinstvom. U braku imaju sina i ćerku, a voditeljka je naglasila da sa suprugom uspevaju da deluju kao tim i zajedno učestvuju u odrastanju svoje dece.

Kristina je otkrila da su se upoznali sasvim slučajno na ulici dok je Nikola tražio izgubljenog psa. Taj susret ih je povezao, a od tada su zajedno gradili svoj život. Radenković ističe da između njih nema čestih prepirki, a kada se suoče s nesuglasicama, trude se da ih reše na miran način. Voditeljka je takođe istakla da su uspeli izbeći vikanje i svađe u braku te da su oduvek birali razgovor umesto konflikta.

Na društvenim mrežama, Nikola Radojević neretko deli zajedničke trenutke s Kristinom, a mnoge fotografije na njegovom profilu svedoče o ljubavi i prisnom odnosu između supružnika.