Svi smo svjedoci da se dešava kriza u čitavoj Europi radi dešavanja u Ukrajini, pa su tako krenule nestašice i mnoga poskupljenja osnovnih životnih namirnica.

Prema tome što mediji pišu, l0ša je situacija u Austriji i svakog dana hrana postaje samo skuplja, pa građani imaju samo više problema oko toga, a posebno oni koji su u kreditu jer rate postaju samo veće.

Predsjednik AK pokrajine Tirol je rekao da čak neki stanodavci znaju sada studentima naplaćivati i po 400 eura mjesečno za krevet, a sve to pokazuje da postoji velika kriza pa da je stanje na tržištu nekretnina doživljeno drastičnu promjenu.

Radnička komora je istraživanje provela i dobili su rezultat da je soba u zajedničkom stanu u jednom dijelu grada Volten sada 950 eura, dok je prije samo dvije godine koštala oko 800 eura.

Tako su se mnogi ljudi iz inostranstva oglasili, pa je jedan iz Berlina spomenuo da je on samo krevet plaćao 400 eura, dok je također jedan otkrio da u Kanadi nije ništa bolja situacija i da je za jednosoban stan u okolini Toronta plaćao 2.500 kanadskih dolara, a pročitajte ostatak teksta na linku OVDJE.