Poznata pjevačica Draga Mirković i njen suprug Toni Bijelić su odlučili da se razvedu nakon 24 godine braka. Biznismen se iselio iz njihovog velelijepog dvorca iz 18. vijeka a prema navodima portala, već je započeo novi život sa drugom ženom.

Prema izvještaju, Toni Bijelić navodno živi sa ženom koja je 15 godina mlađa od njega na dvije lokacije, jedna od njih je Hrvatska. Nedavno su bili u Hrvatskoj zajedno sa Draganinom kolegicom Anom Nikolić, koja je, kako se navodi, upućena u situaciju i raskol između slavnog para i nove izabranice Tonija Bijelića.

U procesu razvoda, Draga Mirković se suočava sa podjelom imovine vrijedne preko 100 miliona eura, što je čini ne samo najuspiješnijom nego i najbogatijom umjetnicom u regionu. Ovu procjenu potvrdili su brojni svjetski sajtovi. Glavni dio imovine koji će biti predmet podjele je dvora Ebenfurt, koji nakon renoviranja ima površinu od 12 hiljada kvadratnih metara i procjenjuje se na preko 50 miliona eura.

U imovinu stečenu tokom braka spada i televzija DM sat, kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se nalazi medijska stanica. Pored toga, postoji i vozni park vrijedan preko pet miliona eura. Prije više od deset godina, bračni par je kupio i fabriku automobila “Majbah kupe”, koja i dalje ostaje u njihovom vlasništvu.