Naravno, evo dodatne preformulacije:

Pre samo nekoliko nedelja, mali Mario, sin Marije Šerifović, stigao je u Srbiju, a njegova majka srdačno i s ponosom dočekala ga je, bez gubljenja vremena.

Odgovornost za prenošenje dugo iščekivane lepe vesti preuzeli su njeni bliski prijatelji, koji su godinama s nestrpljenjem čekali taj poseban trenutak.

Iako i dalje snažno želi posvetiti svaki trenutak svog života svom sinu, shvatila je da život ide dalje i da postoje trenuci kada brigu o svom jedinom detetu mora poveriti drugima.

Trenutno, tu je baka Verica, koja ljubavlju prema svom unuku pokazuje spremnost da prihvati svako novo iskustvo s njim, ostavljajući mogućnost razmišljanja o eventualnom angažovanju dadilje.

Nakon premijere filma “Nedelja”, novinari su je pitali gde se mali Mario trenutno nalazi i kome ga je privremeno poverila.

Marijin odabir da zadrži detalje ukazuje na oprez pri davanju izjave, dok njen samopouzdani stav, vedar osmeh i prisustvo prijatelja svedoče o njenom osećaju sigurnosti i uverenju da je njen voljeni sin u dobrim rukama.