Prije nekoliko dana, Instagram profil Jelen Karleuše bio je privremeno deaktiviran što je izazvalo paniku i dramu među njenim obožavateljima. Međutim, pjevačica se sada vratila na ovu društvenu mrežu.

Nestanak s Instagrama dogodio se nekoliko dana prije Uskrsa, što je razočaralo mnoge fanove jer nisu mogli vidjeti njene uobičajene praznične fotografije. Sada, Jelena je odlučila nadoknaditi propušteno i podijelila je slike s uskršnje fotografije sesije.

Na jednoj od tih fotografija, može se vidjeti kako Karleuše leži pored osobe u kostimu zeca, dok je ruka te osobe postavljena u blizini njene stražnjice. Ove slike privukle su veliku pažnju javnosti i, kao i obično, izazvale razne reakcije na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša je srpska pop pjevačica, rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu. Svoju muzičku karijeru započela je ranih devedesetih, a prvi album “Ogledalce” objavila je 1995. godine. Postala je poznata po svojim provokativnim nastupima i stilu, čime je postala jedna od najkontroverznijih ličnosti na balkanskoj muzičkoj sceni.

Tokom svoje karijere, Karleuša je objavila brojne hitove, uključujući “Samo za tvoje oči”, “Insimnia”, “Ludača” i mnoge druge. Njeni koncerti su često rasprodani a ona je poznata po energičnim nastupima i glamuroznom izgledu.