Ova vijest iznenadila je mnoge, jer su Dragana Mirković i Toni Bijelić bili poznati kao jedan od najharmoničnijih parova na domačoj javnoj sceni. Međutim, brzo se proširila priča da Toni navodno ima partnerku koja je 15 godina mlađa od njega, s kojom živi već neko vrijeme.

Iako su već duže vrijeme imali krizu u braku, Dragana je otkrila da već tri godine ne žive zajedno. Navodno, Toni već nekoliko mjeseci uživas novom partnerkom u Njemačkoj, ali u luksuznoj vili u Hrvatskoj.

Pjevačica je odlučila podijeliti neke detalje o razvodu u trenutku kada je cijela nacija saznala za tu vijest.

“Već duže vrijeme, naš odnos s Tonijem nije ono što je nekada bio. Praktično, već tri godine ne živimo zajedno i vodimo odvojene živote. Pokušala sam učiniti sve što je u mojoj moći da spasim naš brakzbog dobrobiti porodice i zbog vaspitanja koje sam primila. Shvatila sam da bi bilo štetno ostati u nečemu što odavno ne funkcioniše, i da je bolje staviti tačku na našu vezu”, rekla je pjevačica.

Dragana ističe da se smatra običnom i kvalitetnom ženom zbog svojih stavova i odnosa prema drugima: “Vjerujem da imam pravo na tu tvrdnju. Smatram se kvalitetnom osobom. Kroz svoju karijeru prošla sam kroz mnogo suza, ali to je dio mog vaspitanja. Sve što me je mučilo ili činilo srećnom doprinjelo je mom karakteru i tome što ljudi kažu da sam čvrsto s nogama na zemlji. Uvijek sam birala teži put, ali smatram da me je to oblikovalo kao osobu.”

Dragana Mirković, dugogodišnja figura na folk sceni, dijelila je svoje teškoće tokom devedesetih godina, koje su bile izazovne za mnoge umjetnike. Ipak upoznavanje s Tonijem označilo je prekretnicu u njenom životu. Odlučila je da napusti Srbiju i započne novi život u Beču, gdje je pronašla utjehu i priliku za novi početak.

Dragana je opisala Tonija kao normalnog čovjeka koji je predstavljao priliku za bijeg od svega što je okriživalo njen život u Srbiji. Njihov brak bio je obilježen radom i zajedničkim naporima da izgrade svoj dom, uprkos početnim izazovima kao što je nedostatak stana. Ipak, Dragana je bila svjena da je sposobna da prevaziđe teškoće i da sama može da ostvari svoje ciljeve.

Uprkos materijalnim izazovima, poput života u skromnom stanu Tonija u poređenju s njenom luksuznom kućom u Beogradu, Dragana je istakla da je srećna jer je ostvarila svoje želje, uključujući osnivanje porodice i rad u muzici. Ova priča o životu i ljubavi pokazuje njenu hrabrost, odlučnost i posvećenost ostvarenju sopstvene sreće i uspijeha, bez obzira na izazove koje je morala da prevaziđe.