Hakan M., nezadovoljni radnik iz Turske odlučio je da svom poslodavcu koji mu je istovremeno bio i ujak, stavi do znanja na teži način da ne želi da mu pređe preko neisplaćenih plata. Zapravo on je u cijelom svom nezadovoljstvu sjeo u bager, nakon čega je kašikom slupao pet kamiona u vlasnuštvu svog ujaka, čovjeka koji mu je dugovao novac.

Ovaj video je nastao u Turskoj prije nekoliko dana, a prvobitno je objavljen na TikToku. Turski mediji su pisali o ovoj nesvakidašnjoj situaciji, ujak Omer i vlasnik preduzeća koje se bavi iskopom i transportom uglja, radnicima nije isplatio plate, zbog čega je Hakan pobijesnio i napravio ovaj nemili slučaj, koji je imao tendencije da čak i više eskalira, da ga kolege nisu spriječile u namjeri da napravi još veću štetu.

Nakon pojave ovog videa na Twitteru, Fejsbuku i INstagramu, korisnici su počeli ostavljati poruke podrške Hakanu.

“Teško je, njegovo pravo je da dobije platu”, “Dao je sve od sebe”, “Zašto ne plaćate svoje radnike?”, “Naći ću ovog čoveka i pružiti mu ruku”, “Učinio je ono što je i trebao”, su samo neki od komentara podrške koji su se redali ispod videa koji je za veoma kratko vrijeme skupio čak preko 10 miliona pregleda.