Ljubav može doneti najlepše i najteže trenutke u životu, a ishod često zavisi od ljudi uključenih u tu vezu. Danas razgovaramo o situacijama nevjerstva koje obično završavaju teško. Važno je shvatiti da je prevara neprihvatljivo ponašanje, bez obzira na pol osobe koja je uključena.

Upoznajmo Ranka, tridesetogodišnjaka iz Valjeva, koji je nekoliko godina bio u emotivnoj, ali vanbračnoj vezi sa ženom čiji su inicijali G.M., a koja je poticala iz Kruševca. Ova priča može nas podsjetiti na to koliko nevjerstvo može biti bolno iskustvo i kako utiče na ljude.

Važno je otvoreno razgovarati o problemima u vezi, tražiti rešenja zajedno i, ako je potrebno, potražiti stručnu pomoć kako bi se očuvala ljubav i poštovanje između partnera. Očuvanje komunikacije i razumjevanje su ključni faktori za rešavanje izazova u vezi.

On je radio dok ga je ona čekala kući. jednog dana je slučajno pomiješao smjene i kući došao samo 30 minuta ranije nego je trebao. Zatekao je svoju suprugu sa drugim u krevetu. Uzeo je čovjeka i sjek1rom ga isjek’o. Nije se opirao, zapalio je ispred kuće cigaretu, pozvao policiju i smireno ih čekao. Predao se i sve priznao. Zar ovo jedna žena može da uradi čovjeku koji je prije bio najbolji u selu? Pitaju se sve komšije iz Valjeva