Poznata pop pjevačica Marija Šerifović pričala je o svojim planovima za budućnost bez dlake na jeziku, ali i o ne tako sjajnom periodu života koji je iza nje.

Iako je sretna i uspješna osoba danas, ipak nije imala zavidno djetinjstvo. Ružnu stranu života je rano iskusila obzirom da je svjedočila svađama svoje majke Verice i oca Rajka.

– Svakom djetetu koje je u pubertetu teško padaju svađe roditelja. Normalno je da neko ko ima 7 ili 15 godina reaguje traumatično na svađu, galamu…prisjeća se Marija svog teškog djetinjstva.

marija šerifović kupila stan

Svjedočila je teškim scenama koje joj je priređivao njen otac Rajko. Vericu je tukao i ostavio u devetom mjesecu trudnoće da bi otišao sa drugom ženom, s kojom ima sina Danijela Pavlovića. Marija kaže da mu je to sve oprostila.

– Mislim da nema porodice koja nema bar jednog problematičnog člana. No, bezveze je suditi, bilo da je u pitanju moj otac ili neko treći. Na kraju su to naši roditelji. Ne mogu ih birati, a ni promijeniti, a ono što je najznačajnije je da ih nikad i ne bih mijenjala. Svako nosi svoj krst i sudbinu, pa i živi u skladu s tim. Sada je meni lijepo, od mene su napravili zadovoljnu osobu, a njih pitajte kako se nose sa svim dešavanjima iz prošlosti.

marija serifovic kupila stan

2003. godine Marija se preselila u Beograd sa željom da pronađe sebe. Za nju je tada počeo neki novi život koji je bio pun entuzijazma i energije. Maštala je o tome da postane najpopularnija pjevačica na estradnoj sceni, a njen cilj joj se veoma brzo i ostavrio.

– U avionu se Verica srela sa Milicom Mitrović, koja je tada bila direktorica City Records-a. Rekla joj je: “Preslušaj ovaj CD u nekom trenutku, kad budeš mogla.” Milica je odmah to učinila i oduševila se pjesmama. Tako sam svoj prvi album izdala, a sa Milicom se sprijateljila. Poštujemo se jako međusobno.

marija šerifović kupila stan

O tome koliko poštovanje ima prema prvoj ženi Pinka, svjedoči i činjenica da je na nagovor Milice Mitrović 2010. godine pristala da uđe u rijaliti Farma na dvije nedjelje.

– Ušla bih i sad u rijaliti ali sa VIP ličnostima. To bi mogli biti članovi žirija Zvezde Granda – Ana Bekuta, Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Snežana Đurišić, Bosanac ili Đorđe David, ali i neke druge kolege koje su na sceni dugo, koje su izgradile karijeru i ime. Ne mora biti striktno iz moje profesije.  U našoj zemlji postoje veoma uspješni ljudi iz svijeta sporta, glume, pa i televizije. Svakako da bi novac bio jedan od motiva za takvu avanturu, koja je zaista nepredvidiva.

Šerifovićeva je kupila stan u Americi, gdje se prema njenim riječima osjeća slobodno.

marija šerifović kupila stan

– Ja sam Amerikanka, u Los Anđelesu sam kupila stan. Tamo dišem lakše zbog toga što me niko ne prepoznaje, mogu svuda hodati u japankama i neočešljana.

marija šerifović kupila stan