Mirjana Antonović koja se na sudu bori za utvrđivanje očinstva sa pjevačem Miroslavom Ilićem za kog tvrdi da je otac njenog sina Devina, sada je objavila sliku sa jednim muzičarem na društvenu mrežu Facebook.

Mirjana je poznata kako “divna, crna žena” iz pjesme Kiće Slabinca, s kojim je sada objavila fotografiju na Fejsbuku. Ipak se ova uspomena iz prošlosti nije svima dopala, pa je Mirjana naišla na mnoge negativne komentare.

ljubavnica

– Da li je to najviše što si postigla u životu da budeš ljubavnica Kići i Miroslavu ili ih je još bilo osamdesetih? Ovo je zaista za farmu – pisalo je u komentaru na koji je ona odgovorila.

– Moj najveći uspjeh i ponos životni je to što sam othranila i vaspitala dva vrhunska ljekara u Americi, a i to što sam od svoje djece dobila javno priznanje u medijima da sam dobramajka. Ukoliko niste upućen, koliko je masovan trud potreban za prethodna uspjeha, pročitajte nešto. Nije nimalo lako, naročito ako ste samohrana majka, dolazite iz bivše Jugoslavije i dođete u Ameriku kao dijete bez roditelja. Meni niko nije ništa poklonio u životu, sve sam postigla svojim trudom.

ljubavnica

– Pored svega toga sam se visoko edukovala i vodila razne poslove. Trenutno radim na problemu zastarjelog zakona koji ugrožava djecu u Srbiji. Napisala sam knjigu “Ovo malo istine”, ukoliko nekoga zanimaju detalji. Nemam se čega stidjeti. Ukoliko neko ima nakaradne misli u svojoj glavi, to j njegov problem. Ja sam u potpunosti zadovoljna svojim životom. Neću se sigurno kajati na samrti. Što se tiče Boga, imam direktnu vezu s njim, da nije tako ne bi sve ovo uspjela. Sad molim napišite nam nešto o vašim uspjesima”, napisala je Mirjana.

ljubavnica