Đina Džinović, kćerka estradne zvijezde Harisa Džinovića i dizajnerke Meline, trenutno prolazi kroz proces razvoda svojih roditelja nakon 22 godine ljubavi. Nije nikada krila svoju strast prema skupim odijevnim komadima, tašnama, cipelama, posebno naglašavajući ljubav prema nakitu, što je naslijedila od svoje majke, koja takođe može da se pohvali impresivnom kolekcijom.

Nedavno, još prije nego što je odjeknula vijest o razvodu Meline i Harisa, Đina je uživala na Maldivima, a privukla je posebnu pažnju svojim glamuroznim nakitom.

U pitanju su bili komadi najprestižnijih juvelirskih brendova poput “Cartier” i “Tiffany”. Đina je zračila elegancijom dok je pozirala sa “Cartier” narukvicom od žutog zlata, ukrašenom sa 204 dijamanta čija vrijednost doseže nevjerovatnih 47.500 eura. Pored toga, nosila je i dvije identične narukvice brenda “Tiffany”: jednu od bijelog zlata sa tirkizom vrijednom 6.000 eura, i drugu od žutog zlata vrijednu 5.550 eura, što ukupno čini 11.550 eura. Sve zajedno, Đina je na odmoru nosila nakit vrijedan 59.000 eura!