Dan iz pakIa: Svadba Jelene Bačić trajala je svega tri sata, a skandaIi koji su je obeležili i danas se prepričavaju (FOTO)

0
169

Jelena Bačić je godinama u braku sa Miroslavom Bačićem, a za kojeg je ona rekla da ju je kupio sa svojom jednostavnošću, ali isto tako i sa džentlmenskim manirima.

Jedan dan na poslu je njoj došao telegram, a prije se znalo zbog čega se to šalje, pa je samo na njemu pisaloda joj želi dobar dan i to je sve. Onda su oni krenuli sa vezom, pa su poslije par mjeseci veze odlučili da se zaruče.

Ipak, poslije toga je sve krenulo naopako i matičar je na vjenčanje došao u pr1pitom stanju, pa njima nije bilo ništa jasno. U jednom je trenutku čak matičar krenuo pjevati i pjesmu “Ljubav, ah ta ljubav”.

Usred slavlja joj je došao i jedan nepoznati čovjek koji je rekao da je on prijatelj od njenog oca i da ne može naći svoje auto na parkingu i da izgleda da ga je neko ukra0. Ipak, onda je došao čovjek koji je rekao da je zadužen za parking i rekao da je on njegovo auto parkirao na pogrešno mejsto.

LEAVE A REPLY