Lav P. S. (25), otac ubica i samoubica, danas je sahranjen na Novom groblju u Beogradu nakon više od nedjelju dana od stravičnih događaja.

Njegovo tijelo nije bilo preuzeto danima sve dok obitelj Lav P. S. nije stupila u kontakt s jednim pogrebnim poduzećem u Beogradu, koje je jučer preuzelo tijelo s Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Na Novom groblju, primijetili smo samo porodičnog prijatelja Lavove obitelji, jer nitko od bližnjih nije mogao prisustvovati, kako nam je rekao ovaj čovjek. Prema njegovim riječima, obitelj Lava P. S. nije bila sposobna prisustvovati.

Tuguju, ne mogu stajati na nogama, došao sam samo ja. Ti ljudi imali su dvoje djece, Lava i njegovu sestru, a sada su izgubili njega. Šta možeš reći, velika tragedija – rekao je porodični prijatelj, izbjegavajući komentirati kako je došlo do tragedije.

Prema njegovim riječima, Lavovi roditelji nisu u stanju prisustvovati, jer su u lošem zdravstvenom stanju, koriste lijekove i nisu u mogućnosti se pojaviti.

Lav je sahranjen bez prisustva sveštenika i križa, s obzirom da je počinio samoubojstvo. Njegovo tijelo počiva u drvenom kovčegu, a osim grobara i jedinog porodičnog prijatelja, nije bilo nikoga na sahrani.

Podsjetimo, 1. ožujka Novosađani su bili zapanjeni nizom tragedija kada su Lav i njegova supruga Martina P. S. skočili s 17. sprata solitera u Novom Sadu, držeći se za ruke. Neposredno prije samoubojstava, na adresi gdje su živjeli, ubili su svoje dvoje djece, mališane od godinu dana i tri godine.