Poznata srpska manekenka Bibi Borić nedavno je podelila sliku na kojoj nosi kupaći kostim s tek nekoliko tračica tkanine.

Bibi Borić, često opisivana kao najlepša manekenka i istovremeno najlepša plavuša u Srbiji, nedavno je pokazala svoju zavidnu figuru u jednom kupaćem kostimu.

Ova devojka, čije mere gotovo da se mogu nazvati idealnim (82/61/89), nedavno je demonstrirala svoju zgodnost na jednoj fotografiji s Majorke.

https://www.instagram.com/p/C0hnWeYMtXZ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=cc42dcbd-5d40-4e2c-89c0-1d7ffddeac9e

U opisu fotografije, Bibi je izrazila jaku želju za povratkom leta, deleći provokativnu sliku na kojoj nosi jednodijelni kupaći kostim koji jedva pokriva ključne delove.

Bibi je prošle godine postala verenica kolege modela Aleksa Gavrilovića, s kojim je prethodno sarađivala u spotu Aleksandre Prijović za pesmu “Zvuk tišine”.

Iako se neko vreme nije znalo mnogo o njihovoj ljubavi, već tada se šuškalo da nisu morali glumiti strast i poljupce pred kamerama jer su već godinama u vezi.

https://www.instagram.com/bibiboric/p/C20W_xgMpGM/?img_index=1

Zatim je Bibi u junu podelila ponosno fotografiju na Instagramu, na kojoj pokazuje verenički prsten dok se ljubi sa Aleksom.

VIŠE MOŽETE ČITATI OVDJE !