Ajša Kapetanović, mlada pjevačica, novopečena majka i bivša finalistica “Zvezde Granda”, nedavno se ponovno našla u središtu interesa, ali ne zbog raskošnog talenta i lijepih stvari koje joj se događaju u životu, već zbog navodne transformacije i tvrdnja nekih medija da djeluju.i da sve više podsjećaju na današnju starletu.

Iako je na društvenim mrežama neko vrijeme pokušavala demantirati ove navode, Ajša je sada za Grand Online progovorila o paklu kroz koji prolazi i istaknula da je zgrožena i povrijeđena ovim novinskim napisima, te će tužiti sve one koji to pokušaju naškoditi joj na ovaj način.predstavljen u sasvim drugom svjetlu.

– Već dugo malo po malo i na nekom novom portalu izlazi da sam operirana i da sam “pucala od silikona”. Isprva sam to demantirala na društvenim mrežama, pa sam malo pustila jer mi je počelo dosaditi opravdavanje. Sada sam mišljenja da se tome treba stati na kraj, jer me stalno predstavljaju u krivom svjetlu. Nažalost, jedini način da se tome stane na kraj je tužba, što mi, iskreno, nije bio cilj jer ne volim nikakav oblik sukoba – kaže Ajša i dodaje:

– Vrijeđaju me naslovi poput posljednjeg koji je pucam od silikona i slično. Ljuta sam na takve tvrdnje bez ikakvih dokaza. Smeta mi jer su me strpali u isti koš sa starletama i tako promijenili mišljenje ljudi koji su me voljeli prvenstveno zbog mog glasa i karaktera koji se nije promijenio. Ovo sam spomenula za starlete jer tekst kaže kako izgledam kao današnje starlete. Da se razumijemo, nemam apsolutno ništa protiv estetske kirurgije, niti mislim da je ijedna žena bila poznata ili ne, prisiljena pričati o potpuno privatnoj stvari, ali ja sam netko tko ne trpi laži, pogotovo one zlonamjerne.