ŠOK! BIVŠI NAČELNIK PRVI PUT OTKRIO KAKO SU UNIŠTENI DOKAZI UBISTVA PEVAČICE Jelena nije ubijena tupim predmetom EVO KAKO JE UMRLA

Žarko Popović, bivši šef odjela za krvne zločine, otkrio je šokantne detalje o smrti pjevačice Jelene Marjanović.

– Tog dana Marjanović je došao u našu službu prijaviti nestanak svoje supruge, a njegova priča bila je prilično nelogična. U to vrijeme bio sam načelnik Odjeljenja za istražno-operativne poslove PU Beograd i odmah sam obavijestio načelnika Trećeg odjela da imamo čovjeka sa sumnjivom i nelogičnom pričom. Došao je i rekao da je sa suprugom i kćerkom izašao prošetati nasipom. Ona kaže “trčala je ispred nas, a ja sam držala kćer za ruke i lagano smo je pratili. U jednom trenutku je nestala.” Kraj. Mislim da su mu kolege tada bez puno dokaza i činjenica odredile zadržavanje od 48 sati – rekao je Popović u jutarnjem programu Happy televizije.

Pojašnjava da ako se netko zadrži u pritvoru od 48 sati, a ne pronađu dokazi, pritvorenik mora biti pušten iz pritvora i ne može više biti zadržan po istoj stvari. Cijela priča Zorana Marjanovića mu je, kaže, bila nelogična i tajanstvena.

– To je bila prva velika pogreška. Pušten je nakon 48 sati. U mojoj prvoj sljedećoj smjeni javljeno je da je tijelo pronađeno u tom kanalu. Pretpostavljali smo da je to to, ali u policiji se morate uvjeriti na temelju činjenica. Okrenuo sam se tužitelju i rekli su nam da to radimo. Poslao sam ekipu na mjesto događaja, vani je tog dana bilo 30 stupnjeva. Vatrogasci su njezino tijelo izvukli iz vode i stavili je u ležeći položaj uz kanal. Kolegica mi je rekla što se događa, nije bilo vidljivih ozljeda po tijelu, kontaktnog sadržaja ispod noktiju i nigdje ozljeda, garderoba je bila sve uredna kako je prijavljeno, bez tragova kidanja i kidanja. Jedine vidljive ozljede bile su u predjelu tjemenog dijela glave. Prilikom otmice utvrđeno je da je živa bačena u kanal, jer su joj želudac i pluća bili puni vode, pa je disala pod vodom kada je bačena u kanal. Službeno se kao uzrok smrti može pisati da je smrt nastala od gušenja, gušenja kojemu su pridonijele ozljede, jer da nije bila tako teško ozlijeđena u glavu, mogla je izaći iz kanala – kaže Popović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *