ŠOK! BIVŠI NAČELNIK PRVI PUT OTKRIO KAKO SU UNIŠTENI DOKAZI UBISTVA PEVAČICE Jelena nije ubijena tupim predmetom EVO KAKO JE UMRLA

0
168

Žarko Popović, bivši šef odjela za krvne zločine, otkrio je šokantne detalje o smrti pjevačice Jelene Marjanović.

– Tog dana Marjanović je došao u našu službu prijaviti nestanak svoje supruge, a njegova priča bila je prilično nelogična. U to vrijeme bio sam načelnik Odjeljenja za istražno-operativne poslove PU Beograd i odmah sam obavijestio načelnika Trećeg odjela da imamo čovjeka sa sumnjivom i nelogičnom pričom. Došao je i rekao da je sa suprugom i kćerkom izašao prošetati nasipom. Ona kaže “trčala je ispred nas, a ja sam držala kćer za ruke i lagano smo je pratili. U jednom trenutku je nestala.” Kraj. Mislim da su mu kolege tada bez puno dokaza i činjenica odredile zadržavanje od 48 sati – rekao je Popović u jutarnjem programu Happy televizije.

Pojašnjava da ako se netko zadrži u pritvoru od 48 sati, a ne pronađu dokazi, pritvorenik mora biti pušten iz pritvora i ne može više biti zadržan po istoj stvari. Cijela priča Zorana Marjanovića mu je, kaže, bila nelogična i tajanstvena.

– To je bila prva velika pogreška. Pušten je nakon 48 sati. U mojoj prvoj sljedećoj smjeni javljeno je da je tijelo pronađeno u tom kanalu. Pretpostavljali smo da je to to, ali u policiji se morate uvjeriti na temelju činjenica. Okrenuo sam se tužitelju i rekli su nam da to radimo. Poslao sam ekipu na mjesto događaja, vani je tog dana bilo 30 stupnjeva. Vatrogasci su njezino tijelo izvukli iz vode i stavili je u ležeći položaj uz kanal. Kolegica mi je rekla što se događa, nije bilo vidljivih ozljeda po tijelu, kontaktnog sadržaja ispod noktiju i nigdje ozljeda, garderoba je bila sve uredna kako je prijavljeno, bez tragova kidanja i kidanja. Jedine vidljive ozljede bile su u predjelu tjemenog dijela glave. Prilikom otmice utvrđeno je da je živa bačena u kanal, jer su joj želudac i pluća bili puni vode, pa je disala pod vodom kada je bačena u kanal. Službeno se kao uzrok smrti može pisati da je smrt nastala od gušenja, gušenja kojemu su pridonijele ozljede, jer da nije bila tako teško ozlijeđena u glavu, mogla je izaći iz kanala – kaže Popović.

LEAVE A REPLY