Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, koja je prevarila supruga Dejana i ostavila ga u reality showu “Zadruga”, otkrio je za srbijanski tabloid Kurir da više ne želi ni čuti ni vidjeti svoju kćer ako se ona razvede od Dejana zbog ljubavnika Filipa. Kurirova ekipa odlučila je posjetiti selo Gornji Šepak u kojem živi Mujić, ali i gdje su Dragojevići sagradili kuću da bi mogli razgovarati sa Dalilinim ocem.

Prvi mještani na koje smo naišli odmah su nam rekli da je Huso u svom dućanu u centru sela i da ga tamo možemo pronaći, ali da ne vjeruju da će zbog srama zbog ponašanja svoje kćeri htjeti razgovarati s medijima.

– Nisam dobro, kako ću biti? Mnogo sam ogorčen i na sve ovo gledam sa jednim velikim gađenjem. Neugodno mi je, i meni i cijeloj obitelji. Navijam samo za Dejana – počinje svoju priču Huso, koji za svog zeta ima samo riječi hvale:

– Nije to zaslužio. A moja kćerka Dalila je bila normalna do prije mjesec dana. Kod mene su ostavili auto, ključeve od kuće, kućne ljubimce, sve je bilo kako treba kad su krenuli za Beograd. Ostavila je dobrog čovjeka zbog jadnika i nekog nasilnika i siledžije. Ovdje su sve lijepo posložili, sve imaju u životu i strašno je Dejanu tako nešto napraviti, pred njegovim očima.