Nikola Rokvić je proveo mjesec dana hodajući do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a tokom ovog plemenitog puta prikupljao je sredstva za dječiju onkologiju.

Pjevač je hodao kroz kišu, sunce i sve vremenske uslove do Egine, a na kraju hodočašća u Grčkoj dočekala ga je njegova supruga Bojana Barović sa njihovom djecom.

Njegova radost bila je neizmjerna, kako zbog postignutog uspjeha, tako i zbog miliona dinara prikupljenih za djecu kojoj je pomoć najpotrebnija.

Utisci se još nisu slegli, a na društvenim mrežama počeli su da se pojavljuju njegovi rani radovi i izjave iz mladosti.

Iako je dobio podršku mnogih, svaki dobar gest javne ličnosti često izaziva podsećanje na prošlost. U ovom slučaju, to se odnosi na Nikolu, jer su na mreži “X”, poznatijoj kao Tviter, isplivali skandalozni intervjui iz njegove prošlosti.

-Izvinjavam se, ali ne mogu ozbiljno da shvatim hodočašće Nikole Rokvića jer me stalno podsjeća na onaj naslov: “Ako neka neće da mi p*ši, okrenem se i odem” – stajalo je u objavi na X-u.

Na mreži X pojavila se stara naslovnica časopisa Skandal, stara više od petnaest godina, iz perioda kada je Rokvić bio poznat po uživanju u noćnom životu i provodima sa djevojkama.

S druge strane, postoje i oni koji su zgroženi ovakvim povratkom u prošlost, komentarišući da svako ima pravo da se promijeni.

Zamislite da za deset godina organizujete humanitarnu akciju i prikupite 250.000 eura. Neko napravi skrinšot ovakvih gluposti i objavi ih radi nekoliko lajkova. Nekima treba malo da shvate šta je ispravno i pronađu svoj put, dok nekima ni pet života nije dovoljno – glasio je jedan komentar.

Pevač je iskusio istinitost izreke koja se grubo može prevesti kao: “Nijedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.

Podsjetimo, Nikola Rokvić je već deset godina u sretnom braku sa manekenkom Bojanom Barović, sa kojom ima troje djece. Njihov brak važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a Bojana je bila njegova najveća podrška u osnivanju fondacije “Porodica“, koja će nastaviti da se bavi humanitarnim radom.

Nikola Rokvić je poznati srpski pjevač pop-folk muzike. Rođen je 29. juna 1985. godine u Beogradu, Srbija. Nikola je sin popularnog pevača Marinka Rokvića, što ga je uvelo u svijet muzike od malih nogu. Njegova karijera počela je u ranim 2000-im, a ubrzo je stekao popularnost zahvaljujući hitovima i šarmantnom glasu.

Nikola je poznat po baladama i pop-folk pesmama koje su postale veoma popularne u regionu. Tokom svoje karijere izdao je nekoliko albuma i singlova koji su osvojili srca publike.

Osim muzičke karijere, Nikola Rokvić je poznat i po svom privatnom životu. U braku je sa manekenkom Bojanom Barović, sa kojom ima troje djece. Njihov brak često se ističe kao jedan od najskladnijih na javnoj sceni.