Kada pomenemo Miroslava Pržulja, on je svima poznat kao Lepi Mića, i kao rijaliti učesnik. Naime, Mića sebe naziva pjevačem, svoju karijeru na javnoj sceni je otpočeo upravo tako, a onda je poslije godina i godina pokušaja da se izgradi u tom dijelu postao rijaliti igrač i shvatio da mu to puno bolje ide. Mića je svoju pjevačku karijeru odavo ostavio sa strane, samo je ponekad uzme, kada mu zatreba da opravda svoju “karijeru” i svoj uspjeh.

Naime, godinama ga gledamo u rijaliti programu Zadruga, prije toga je bio i u nekim drugim rijaliti programima, a vjerujemo  da će biti i u nekim narednim. Rijaliti bez njega ne bi bio isti, jer je on igrač produkcije, dijele mišljenje široke narodne mase. On tamo “zakuha “razne priče i ubrza dešavanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Kako vidite iznad teksta objavljen je video gdje on koji ima 61 godinu dod1ruje djevojku od 21 godinu dok mu sjedi u kriIu, njeni roditelji su digli navodno sve na noge. Monika je nova učesnica i vjerujemo da nije ni svjesna kako ovo sve izgleda napolju.