Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, nedavno je javno iznio da se suočava s ozbiljnim finansijskim problemima te da neće biti aktivan na društvenim mrežama dok ne riješi sve teškoće.

Iako se nedavno hvalio novom nekretninom od 300 kvadrata vrijedom 2.000.000 eura i poklonio svojoj djevojci Anji Blagojević automobil od 100.000 eura, Baka Prase je sda iznenadio javnost priznanjem da se duboko zadužio.

Na svom instagram storiju, on je objavio.” Mnogo sam para sjebo i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne riješim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zasrao.”

Otkrio je da je izgubio veliku količinu novca zbog kocke, pri čemu nije precizirao tačan iznos, ali je ranije priznao gubitak od 160.000 eura na isti način.

U prošlim videima, Bogdan je često govorio o novcu, troškovima i svojim ambicijama. Odbio je ideju kupovine stana od “samo” 80.0000 eura, ističući da neće zadovoljiti svoje ptoerbe s prosječnim stvarima te da želi nekretninu koja odgovara njegovim visokim standardima i ambicijama.

Iako su neki tvrdili da mu je biznis propao te da su mu lokali zatvoreni, Baka Prase i dalje ističe svoje visoke standarde i stil života, objašnjavajući da mu je svakodnevni ručak vrijedan 500 eura i da se ne zadovoljava sa manje.