Naša poznata pjevačica imala najp0tresniju sudbinu – Dva puta preminuIa kIinički – SahraniIa mlađeg brata, a sin joj završi0 iza rešetaka (Video)

0
212

U bivšoj Jugoslaviji što se tiče narodne muzike je Hanka Paldum bila jedna od najpoznatijih pjevačica u čitavoj zemlji. Pored Hanke su njeni roditelji imali još četvero djece, pa je u njihovom domu bilo veselo i njen mlađi brat Smail je zaslužan za to što je ona krenula svoju muzičku karijeru.

Inače je Hanka bila u braku sa Muradifom i dobili su dvoje djece, a njihov brak je završio prije nekih 13 godina. Hanka je inače došla u Sarajevo sa roditeljima, a ubrzo poslije jedne audicije na kojoj je bila je njen otac prem1nuo i tada je glava porodice postao njen stariji brat na kojem je čitav teret bio.

Hanka je inače važila kao jedna od najljepših djevojaka u Sarajevu, te je ona imala dosta udvarača, dok joj je prvi momak bio baš Muradif za kojeg se ona kasnije i udala i stvarala svoju budućnost sa njim, a ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

LEAVE A REPLY