Prve fotografije sina Dragane Mirković, auu bato: Marko izrastao u brutaInog frajera – bahati se kao niko nikad, svi u š0ku - supercarobnisvijet.com

Prve fotografije sina Dragane Mirković, auu bato: Marko izrastao u brutaInog frajera – bahati se kao niko nikad, svi u š0ku

Pjevačica Dragana Mirković je već nekoliko puta isticala kako ona poštuje odluku od svoje djece koja se ne žele javno eksponirati i ona skoro nikada ne pokazuje svoga sina i kćerku javnosti.

Ona je samo par puta rekla javnosti kako je ponosna na svoju djecu i da su skroz drugačija nego ostalih pa da ne teže ka materijalnom, ali ipak su izašle neke fotke za koje se može reći da demantuju njene dosadašnje priče.

Dugo vremena nije niko imao priliku da vidi u kakvog je frajera njen sin marko izrastao, a sve te njene priče kako on ne teži ka materijalnom su izgleda ne baš tako istinite jer na društvenim mrežama pokazuje nešto od svog luksuznog bogatstva koje je njemu njegova majka sa ocem priuštila.

Tako možete da pogledate nekoliko fotografija o čemu vam govorimo, ali isto tako možete da vidite kako to on izgleda, te da je izrastao u pravog frajera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *