ZORICA MARKOVIĆ je bila neviđena bomba – san svakog Jugoslovena, evo kako je nekad izgledala – vitka i nije bila plavuša

0
153

Zorica Marković svoju je karijeru započela davne 1978. godine, kada je žarila i palila cijelu bivšu Jugoslaviju, ali i dijasporu. Pjevačica je tada izgledala puno drugačije nego danas, što se može vidjeti i na društvenim mrežama a u nastavku ovog teksta ćete to moći i vidjeti.

Naime, na jednom profilu na Instagramu osvanula je fotografija pjevačice zbog koje je mnogi možda neće prepoznati. No, njezine crte lica i osmijeh nešto su što je njezin zaštitni znak pa je lakše primijetiti da je to ona.

Zorica je tada važila za jednu od najzgodnijih, što se vidi i na fotografiji, a iako je znamo kao plavušu, to nije uvijek bio slučaj. Nekada je imala smeđu kosu, koja joj je također stajala fantastično.

Komentari koji se mogu vidjeti na društvenim mrežama su da bi pjevačica mogla dati lekciju današnjim kolegama kako bi žena trebala izgledati bez potrebe za plastičnom operacijom i kojekakvim korekacijama što danas mnoge čine.

Sad uživajte u ovoj fotki ispod:

LEAVE A REPLY