Milan “Laća” Radulović, sin Marine Tucaković, preminuo je 20. decembra 2022. godine, a iako je retko davao intervjue, jednom prilikom je otvorio dušu i podelio detalje iz svog detinjstva, odnosima s poznatim estradnim zvezdama, pa čak i neobičnim događajima u kući.

“Roditelji su mi pričali kako je došlo do mog nadimka. Rođen sam 1986. godine na Vračaru, ali mi se ime nije dopadalo. Nisam želeo biti Nikola, Luka ili Stefan. Jednog dana sam jednostavno rekao: ‘Zovite me Laća'”, rekao je Milan.

Iako nije želeo baviti se muzikom i pisanjem pesama, imao je talenat za pisanje još kao dete.

“Još kao dete sam pokazivao talenat za pisanje, ali u toj kući sam se osećao nesigurno. Bilo je to u vreme hiperprodukcije pesama devedesetih, stalno su dolazili ljudi koji su pokušavali da se približe. Bio sam prgavo dete i nisam želeo biti deo te ‘gungule'”, ispričao je Laća.

Iako je njegova majka želela da postane lekar, a otac ga je podržavao u bilo kojem izboru, Laća se interesovao za film. Diplomirao je režiju, ali shvatio je da u Srbiji ne može ostvariti svoje filmske ambicije.

“Kod nas se u to vreme pravila slava, dolazili su poznati, komšije s harmonikom… Jednom prilikom, Haris Džinović je bio naročito napadan. Sećam se da sam mu urinirao u viski. I pamtim i situaciju s Arkanom”, ispričao je Laća.

Jednom prilikom, dok je Ceca bila u vezi s Arkanom, Laća je imao zanimljiv razgovor s njim.

“Arkan je trebao doći u kuću, ali ja nisam znao ko je. Otišao sam do komšinice koja mi je rekla da je ratni zločinac. Kad je došao, ja sam mu rekao sve što sam čuo o njemu, čak i neke uvrede”, rekao je Laća.