Znam sve Cecine tajne, ali moram da brišem njene poruke: Đedović š0kirao pričom o Ražnatovićki, evo šta je rekao o njenom momku

0
233

Novinar estrade i sudionik Zadruge Marko Đedović otkrio je sve o svom prijateljstvu sa Svetlanom Cecom Ražnatović, s kojom je stupio u kontakt nakon prve sezone reality showova, piše Informer.rs.

Ceca me obožava, sviđa joj se kako se ponašam i kako komuniciram s drugima. Kad sam prvi put izašao iz realityja, novinarka mi je rekla da mi je rekla da je nazovem. Poslala sam joj poruku i zahvalila što me podržava.

Tako je počelo naše prijateljstvo. Vidjeli ste da mi je u Zadruzi 4 poslala poklone, tortu i rođendansku čestitku. Svima govori koliko sam joj dobar prijatelj. Prati svako moje gostovanje na televiziji, a onda svratim na kavu i ispričam se, počinje priču Marko i dodaje kako je Ceca najbolji dokaz da su najveće zvijezde zapravo najnormalnije na sceni:

Ne poznajem osobu koja ima normalniji pogled na estradu i život od nje. Ceca i ja znamo sve jedna o drugoj, ali to nikada nećemo reći trećoj strani. Čuvam svaku njezinu tajnu i uredno brišem svaku poruku koju razmijenim s njom nakon naše korespondencije. Za svaki slučaj, dodao je.

Đedović priznaje da se voli “miješati” u Cecin privatni život i savjetuje je o momcima:

Rekao sam joj da se ne smije udati i da je najvažnije da bude sretna. Taj joj papir neće ništa značiti u životu, niti će je usrećiti. Želim samo da bude voljena, jer ona to najviše zaslužuje, zaključio je.

LEAVE A REPLY