Popularni kviz “Slagalica” je jedna od omiljenih porodičnih zabava u 19 sati poslijepodne. Već 30 godina svakog dana imamo priliku gledati ovu emisiju, no jedan detalj u kvizu nikada nije bio uočen.

Kao što većina zna, u ovom kvizu uvijek sudjeluju dva natjecatelja koji se bore za dokazivanje svog znanja u najboljem svjetlu. Natjecatelji se nalaze na crvenoj i plavoj poziciji, a tvorci slagalice su se pobrinuli da to bude itekako istaknuto. Ne samo da su mjesta na kojima sjede obojena u crveno i plavo, već su natjecatelji u svakoj emisiji odjeveni u iste boje, što mnogi nisu primjetili. Natjecatelj koji zauzima crvenu poziciju odjeven je u crveno, dok je onaj na plavoj poziciji obučen u plavo. Nijanse odjeće se mogu razlikovati, ali osnovna boja je uvijek ista.

Jedan korisnik na Twitteru primjetio je ovu činjenicu i podijelio sa drugim, nakon čega su mnogi komentirali da to nikada nisu primjetili. Ipak, javili su se i neki bivši natjecatelji koji su potvrdili ovu tvrdnju, ističući da su ponekad donosili svoju odjeću, ali da kviz nudi odjeću natjecateljima.