Otac Anđele Šparavalo, kao i ostatak porodice, snažno se protivi vezi svoje kćerke s Bojanom Pavlovićem unutrar rijaliti programa “Elita”.

Izvjesni Aleksandar poslao otvoreno pismo svojoj kćerki, ističući kako je to njegovo posljednje obraćanje. Naglasio je da mu se kći zgadila. “Anđela, sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se poslije ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije nimalo dotakla, i da nakon bratove poruke ljubiš onu žalosnu osobu i da ti se cijela nacija gadi. Meni kao ocu si postala odvratna, a mogu samo zamisliti kako je to za ostale učesnike kad to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, što si moju ženu odvela u hitnu, a svoju stavila u bolnicu,a ti idalje ne mariš, gledam i ne mogu da vjerujem šta sam odgajao. Namjerno uništavaš porodicu zbog nekoga ko je nevažan,a ne daj Bože da se nešto dogodi bratu, mami i baki, bit ćeš u ozbiljnom problemu, to ti obećavam”, napisao je u pismu Anđelin otac, ne zaustavljajući se samo na tome.
“Kažeš da ćeš razgovarati s nama o toj nevažnoj osobi, a ti dobro znaš kakav sam i ja ne želim čuti njenog imena! Pošto vidim da i dalje ostaješ u toj vezi, i svakim poljupcem upućenim toj osobi zabadaš mi nož u srce i ne prekidaš taj bolan odnos… Mogu samo doći kući i predati ti ostala osobna dokemnta i nikada više te ne vidjeti! A ti razmisli nakon ovog pisma hoćeš li nastaviti taj bolan odnosi i poniziti sebe i porodicu”, zaključio je u pismu Anđelin otac, prenosi Pink.rs.

Podsjetimo, iskre između Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo počele su se pojavljivati prije nekoliko mjeseci, a njih dvije su imale intimnu vezu unutrar rijalitija.

Bojana i Anđela su nedavno nastupile zajedno na “Elitoviziji”.