Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović već 20 godina vode svoj specifičan sukob, koji se u velikoj mjeri odvija putem sudskih procesa. Nedavno je Svetlana Ceca Ražnatović privukla pažnju javnosti kada je konačno izrazila stav o dijamantnoj ogrlici koju je nosila tijekom jednog gostovanja na Minimaxu, pokrećući niz nagađanja.

Kružile su priče o tome kako je Željko Ražnatović Arkan navodno došao do te ogrlice na nedopušten način tijekom nekog sukoba. Navodno se u emisiji javila žena koja je tvrdila da joj je sestri Arkan prisilno skinulo ogrlicu s vrata. Međutim, pjevačica je oštro negirala te tvrdnje i iznijela svoju verziju događaja.

Ni Jelena Karleuša ni njen kolega nisu imali priliku da daju komentare. Umjesto toga, Karleuša je postavila svoj Instagram story kako bi podijelila svoje saznanje o ogrlici. “Ova osoba nastavlja s izmišljanjem laži i dezinformacijama. Priča o ‘krvavoj ogrlici’ je potpuna izmišljotina. Tokom istrage, kada je uhićena u akciji ‘Sablja’, dala je izjavu i potpisala je, potvrđujući da je spomenuta ogrlica (a ne nakit prikazan na starim fotografijama) sigurno pohranjena kod nje. Taj dogovor je postignut u okviru dogovora između nje i policije, pri čemu je pristala otkriti sva saznanja o zemunskom klanu i gdje je ukradena ogrlica u zamjenu za oslobađanje iz pritvora.”

Nakon 30 godina šutnje, Ražnatović je napokon odlučila progovoriti i otkriti istinu o spornoj ukradenoj ogrlici. Priča je doista uznemirujuća, s bezbrojnim verzijama koje kruže godinama. Radije ne bih ulazio u detalje onoga što sam čuo i kako sam došao do tih informacija. Možda je najrazočaravajuće što se taj incident zapravo nikada nije ni dogodio; sve su to bile laži. Začudo, ja i dalje posjedujem tu ogrlicu.

Možda je teško povjerovati, ali kupila sam je u Milanu dok sam tražila vjenčanicu. Ceca Press, web stranica na kojoj se nalaze gotovo svi zapisi mojih intervjua, nedavno je ponovno otkrila intervju koji sam vodio s Minimaksom. Taj intervju kruži godinama, isprva kao puke glasine. No, s porastom društvenih mreža, širenje ove priče samo se pojačalo. Važno je napomenuti da je ovaj narativ samo neutemeljena glasina, što potvrđuje i Ceca.