Jelena Tomašević, poznata pjevačica rođena u Negotinu, često se vraća u Kragujevac, gdje je provela važne i srećne trenutke svog života. Njeni sugrađani i komšije sa ponosom ističu njen uspijeh i podržavaju je u njenom umjetničkom i ličnom putu.

Iako Jelena rijetko govori o svojoj privatnosti u javnosti, nedavno je doživjela veliki gubitak – smrt svog oca. Njene komšije i tetka otkrivaju koliko joj je bilo teško u tom periodu kako je hrabro prebrodila ovu tragediju. Naglašavajući njen jak odnos sa porodicom, ističu da je otac bio divna osoba koja joj je nedostajala i da je Jelena bila veoma vezana za njega.

Jelena, iako poznata i uspješna, ostala je skrmna i posvećena svojim korjenima. Ona je prisna i prijateljska sa svojim sugrađanima i nije se pormijenila uprkos svom uspijehu. Njena prijateljica ističe da je idalje ista osoba kao što je bila prije mnogo godina, pokazujući svoju vjernost poštovanjem prema ljudima koji su bili uz nju na početku njene karijere.

Jelena je cijenjena ne samo zbog svoje umjetničke karijere već i zbog svoje skromnosti, vjernosti porodici i zajednici iz koje potiče. Njene komšije, prijatelji i sugrađani sa ponosom gledaju na njen uspijeh i podržavaju je u svemu što radi.