Veljko Ražnatović, sin poznate pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je prvi put javno progovorio o različitim aspketima svog života i porodičnih odnosa.

Jedna od tema o kojima je otvoreno govorio je odnos svoje majke sa svojom djecom, sinovima Željkom i Krstanom. Istakao je da Ceca ne voli biti zvana “baba” ili “baka”, već preferira da je djeca zovu po njenom nadimku, što se Veljku ne dopada. Smatra da će to vremenom morati da se promjeni te da će djeca morati početi da je zovu “baka”, kao što je on zvao svoju majku “majka”.

Također, Veljko je goorio o supruzi Bogdani, koja očekuje njihovog trećeg sina. Izrazio je zadovoljstvo što će postati otac jos jednog djeteta, ali je istakao da će to biti posljednje dijete s obzirom na medicinske savjete koji sugerišu da Bogdana ne bi trebala više da ostaje trudna zbog rizika koje nosi svaki porođaj carskim rezom. Također je istakao da su sva tri djeteta začeta prirodnim putem i da se nadaju da će im četvrto dijete biti djevojčica.

Veljko je također govorio o Anastasiji, i izrazio zadovoljstvo njenim izborom supruga, Nemanje Gudelja. Istakao je da mu Anastasija ne nedostaje jer se redovno čuju i što je zadovoljan njenim životom u braku.

Napomenuo je da je prošao kroz teške periode u životu, ali da mu je vjera pomogla da se izbori s njima. Smatra da je to bio njegov najteži period i da je vjera bila ključna u njegovom preživljavanju i ponovnom izgrađivanju.