Gledaoci takmičenja “Zvezde Granda” imat će priliku da vide pjevačicu Anu Sević koja mijenja voditeljku Sanju Kužet, ali i Dragana Kojića Kebu, koji će čak u pet emisija zamijeniti Anu Bekutu. Svetlanu Cecu Ražnatović, koja se razboljela, u narednoj emisiji zamijenit će Ivan Peters. Veliku pažnju privukla je i “svježa” mama Marija Šerifović.

Marija je pozvala svoje kolege na “babine”.

“Svima sam rekla da ćemo se dogovoriti kada se sretnemo i kada će ko doći, da spreme kovertu. Mario čeka koverte”, rekla je Marija kroz smijeh, dok se voditelj Voja Nedeljković našalio:
“Mario čeka”, rekao je Voja.

Inače u domu pjevačice Marije nastao je haos nakon što je pokrenuta tema o krštenju sina Maria, pa se u sve umiješala pjevačicina majka Verica Šerifović, koja je imala svoj sud.

Otkad je Marija dobila sina krajem decembra, veoma mu je posvećena i najveću pomoć oko bebe dobija od majke Verice. Međutim, između njih dvije je sada došlo do nesuglasica oko vjere koju će beba prihvatiti, dok Verica insistira da njen unuk bude pravoslavac, pjevačica je mišljenja da ne bi trebalo da krsti sina već da tu odluku prepusti njemu kada poraste.

“Šta pričaš ti, huliš samo?”, pitala je Verica, na šta je Marija odgovorila.

“Ne hulima ja, nego šta ako on odluči da bude katolik?”, obrazlagala je pjevačica, ali ju je majka momentalno prekinula:

“Šta ima on da odlučuje? Majka mu je pravoslavka, a on poslije neka radi šta hoće”, vikala je Verica, što je Mariju šokiralo.