Dijete je kašljaIo, oni su mislili da je prehIada: Slučajno pogledali u ono što svi svaki dan koristimo i shvatili šta se desiIo – upozoravaju roditelje, ako vam dijete kašlje, odmah provjerite 0vo

0
363

Moramo da kažemo kako su djeca jako radoznala i umiju da usta stavljaju razne predmete, tako je ova majka ostala bez svoje voIjene djevočice,koja je uzela nešto što nikada ne biste ni pretpostavili da može staviti usta. Iz daljinskog je izvadila bateriju i slučajno pr0gutala, ali nije mogla da kaže roditeljima jer je bila mala, pa je zbog tog počela da kašlje.

Kako kaže majka iz Teksasa, odakle dolazi ova priča, ona je kašljala, a kada su je odveli doktoru rekli su da je sve uredu, vratili su se kući i vidjeli da u daljinskom nedostaje baterija, odmah su znali šta je. Kada su je odveli u boInicu nakon snimanja je otišla na hitnu 0peraciju, a šta se dešavalo možete i sami da saznate u nastavku teksta:

Majka je sve ovo javno podijelila ,istakla je da ona nije bila toliko fokusirana na svoje dijete, ali ovo mora biti škla i up0z0renje svima, vodite računa o maloj djeci i posmatrajte ih uvijek.

LEAVE A REPLY